Vårstäd

Oj oj oj vad sandigt och mycket onödiga leksaker vi hade i lekstugan. När Kalle var ute och lekte med grannarna så passade jag och Billy på att städa ur lekstugan. Herregud vad skit man samlar på sig. Massa trasiga saker som bara flyttas runt. Jag får lite panik när man precis städat i ordning och lagt allt på sin plats och barnen kommer in och börjar leka och flytta på alla saker. Visst, det är en lekstuga men ändå 😅 (null)

(null)

Funderar på om vi ska ha kvar tomtens kvarglömda bock och släde eller om det är dags att ta bort den. Det är ändå en ganska rolig lekplats🤔 Kan ju byta bort bocken mot en häst. (null)

Även Harry var med ute. När han inte var i vägen i lekstugan eller letade upp barnen som lekte kurragömma så sprang han mest runt och drog upp småträd i dungen. Perfekt tänker jag 😃👍🏼
(null)

Just dessa dagar när det är soligt så känns det verkligen som våren är påväg. Man vill bara fixa i ordning hela trädgården och uterummet så man kan vara där. Och husvagnen. Den vill man bara städa ur helt och packa in och åka iväg. Visst hade det varit skönt? Men vi får nog vänta ett par månader till.

👋🏼👋🏼

Kommentarer:

1 Pauline Hurtig:

vårstäd redan :o vi har ännu en meter snö typ..

Svar: Haha! Nere i Göteborg har vi 8 grader och sol men det skulle inte förvåna mig om det börjar snöa snart igen 😂
Sofia Johansson

Kommentera här: