Outlander och bakning

Kl 7:00 ringde klockan och ingen av oss hade någon lust att gå upp. Det är ungefär vid den tiden, 3 dagar i veckan jag funderar över om Kalle verkligen behöver gå till förskolan 15h/v. Varför är de just dessa 3 dagar ingen vaknat innan kl 7 redan? Det slår liksom aldrig fel. Hur som helst är det bara att gå upp och fixa oss för att sedan åka.
Väl hemma igen hinner jag knappt plocka undan all disk och torkat av borden innan Billy vill sova igen. YES!!! tänker jag. Inte för att jag inte vill hänga med honom utan att jag äntligen kan kolla ikapp på Outlander. Jag brukar inte fastna för serier och absolut inte när det är flera säsonger. Jag har försökt titta på lite olika man hört ska vara bra men har tröttnat lika fort. Men inte med Outlander. Jag var hemma sjukskriven ca 1,5 månad innan Billy föddes och då sträcksåg jag på 3 säsonger. Räddningen på en halvsliten höggravid mamma. 
 
 
När vi hämtat hem Kalle igen så ville han såklart baka. Kalle ville ha kladdkaka och jag ville ha sockerkaka. Vi möttes på halva vägen och gjorde en sockerkaka med kakao i. Jag fattar inte varför jag alltid ska envisas med att baka just sockerkaka. Antagligen för att det är lätt att vispa ihop och att man inte behöver åka och köpa massa ingredienser man inte redan har hemma. Hur som helst gjorde vi den här kakan och den blev kompakt och torr som vanligt. Vad gör vi för fel? Har börjat tro att det är alla olika recept man googlat fram.
 
I morgon är en ny dag och vad jag vet helt säkert är att det varken blir Outlander eller bakning.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer:

1 Pauline Hurtig:

vad mysigt! :)

Svar: Ja verkligen! Behöver dock bli bättre på att baka ;)
Sofia🌸

Kommentera här: