Goa sjuka barn

Vilka sega dagar vi haft denna veckan. Jag är förkyld men på bättringsväg, Kalle har haft feber och den kraftiga rastlösheten är väldigt nära. Tur att det varit bra väder så vi kunnat vara ute här på tomten ändå. Just nu är det såklart regn så vi får sysselsätta oss med något inne idag istället. Jag lovar att han inom kort kommer fråga om vi ska baka.😊 Billy har haft feber i tre dagar nu men humöret är på topp. Ja, vad passar inte bättre då än att Didi jobbar över varje dag också? Bästa veckan liksom 😄 Men det är lugnt för, då kan han vara ledig i morgon vilken känns jäkligt skönt. 
 
(null)
 
Fastän vi varit sjuka och bara hållt oss hemma så tycker jag att denna veckan gått riktigt fort. Kanske för att jag inte hunnit fixa allt jag tänkt till första advent. Jag hade ju tänkt köpa en liten nissedörr eftersom tomtenissen flyttar in till oss på söndag. Men det är bara torsdag och jag hinner nog ordna det i helgen. Det ska bli kul att se Kalles reaktion när han får syn på den. Bara att hålla tummarn på att jag hittar en och att de inte tagit slut. I värsta fall får jag väl gå ut i garaget och snickra ihop en liten dörr, stege och brevlåda :)
 
Vad ska man hitta på idag här hemma då? Jo, tvätta! Kalle sa till mig igår att Mamma! Vad mycket tvätt vi samlat på oss. I morgon ska jag hjälpa dig att tvätta så vi blir av med skiten 😅 Tror jag ska påminna honom vad han sa igår och se om han fortfarande tänkt hjälpa mig. 
 
Trevlig torsdag på er🌸
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: