Goa sjuka barn

Vilka sega dagar vi haft denna veckan. Jag Ă€r förkyld men pĂ„ bĂ€ttringsvĂ€g, Kalle har haft feber och den kraftiga rastlösheten Ă€r vĂ€ldigt nĂ€ra. Tur att det varit bra vĂ€der sĂ„ vi kunnat vara ute hĂ€r pĂ„ tomten Ă€ndĂ„. Just nu Ă€r det sĂ„klart regn sĂ„ vi fĂ„r sysselsĂ€tta oss med nĂ„got inne idag istĂ€llet. Jag lovar att han inom kort kommer frĂ„ga om vi ska baka.😊 Billy har haft feber i tre dagar nu men humöret Ă€r pĂ„ topp. Ja, vad passar inte bĂ€ttre dĂ„ Ă€n att Didi jobbar över varje dag ocksĂ„? BĂ€sta veckan liksom 😄 Men det Ă€r lugnt för, dĂ„ kan han vara ledig i morgon vilken kĂ€nns jĂ€kligt skönt. 
 
(null)
 
FastÀn vi varit sjuka och bara hÄllt oss hemma sÄ tycker jag att denna veckan gÄtt riktigt fort. Kanske för att jag inte hunnit fixa allt jag tÀnkt till första advent. Jag hade ju tÀnkt köpa en liten nissedörr eftersom tomtenissen flyttar in till oss pÄ söndag. Men det Àr bara torsdag och jag hinner nog ordna det i helgen. Det ska bli kul att se Kalles reaktion nÀr han fÄr syn pÄ den. Bara att hÄlla tummarn pÄ att jag hittar en och att de inte tagit slut. I vÀrsta fall fÄr jag vÀl gÄ ut i garaget och snickra ihop en liten dörr, stege och brevlÄda :)
 
Vad ska man hitta pĂ„ idag hĂ€r hemma dĂ„? Jo, tvĂ€tta! Kalle sa till mig igĂ„r att Mamma! Vad mycket tvĂ€tt vi samlat pĂ„ oss. I morgon ska jag hjĂ€lpa dig att tvĂ€tta sĂ„ vi blir av med skiten 😅 Tror jag ska pĂ„minna honom vad han sa igĂ„r och se om han fortfarande tĂ€nkt hjĂ€lpa mig. 
 
Trevlig torsdag pĂ„ er🌾